loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Pelit jatkuu Hill Sidessä myös 2020

Uutiset, lisätty 4 kuukautta sitten

TIEDOTE

 

 

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä ja HillyBilly Golf Oy ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Hill Side golfin operoinnista kaudelle 2020

 

 

 

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä on vuokrannut Hill Siden golfkeskusta HillyBilly Golf Oy:lle pelikaudella 2019. Yhteistyö HillyBilly Golf Oy:n kanssa on sujunut hyvin ja osapuolet ovat 9.9.2019 allekirjoitetulla jatkosopimuksella jatkaneet golfkeskuksen vuokraamista koskevaa sopimusta pelikaudelle 2020.

 

Jatkosopimuksen sisältö vastaa nykyistä sopimusta. Sopimuksen pääasiallinen sisältö on, että konkurssipesä jatkaa koko golfkeskuksen vuokraamista HillyBilly Golf Oy:lle 16.10.2019–15.10.2020 väliselle ajalle. Konkurssipesä ja konkurssipesän pantinhaltijat ovat myöntäneet HillyBilly Golf Oy:lle takauksen, jolla pyritään osaltaan turvaamaan HillyBilly Golf Oy:n toimintaa sekä talvikauden kustannuksia.

 

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä on tyytyväinen jatkosopimuksen solmimiseen HillyBilly Golf Oy:n kanssa. Aiemman sopimuksen tavoin pelikauden 2020 toteutuminen palvelee kaikkia osapuolia ja konkurssipesä suhtautuu HillyBilly Golf Oy:n toimintaan positiivisesti ja tukee osaltaan sen toimintaa. Konkurssipesä pyrkii edelleen myymään golfkeskuksen ja jatkaa kauppaneuvotteluita, mutta pelikausi 2020 on turvattu sekä HillyBilly Golf Oy:lle että pelaajille mahdollisesta golfkeskuksen myynnistä huolimatta.

 

 

VIHTI HILL SIDE GOLF & COUNTRY CLUB OY:N KONKURSSIPESÄ

Pesänhoitaja, asianajaja Hannu Ylönen, Asianajotoimisto Krogerus Oy


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: