loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Ismet & Laku Challenge 2019 - Pelimuoto & -säännöt

Uutiset, lisätty 4 viikkoa sitten

Huomenna 24.8 pelataan yksi kauden isoimmista tapahtumista Hill Side Golfissa! Alla TÄRKEÄÄ tietoa kilpailussa pelaaville -->

 

PELIMUOTO & SÄÄNNÖT:

 

Pari scramble. Joukkueen molemmilta pelaajilta on valittava vähintään kuusi (6) avausta. Kilpailu pelataan 25% joukkueen yhteenlaskettujen slope tasoitusten summasta. Suurin kilpailussa huomioitava tasoitus on hcp 36. Parin slope ei voi olla suurempi, kuin parin pienemmän tasoituksen omaavan pelaajan slope on. Molemmat joukkueen pelaajista lyö aloituslyönnin. Joukkue valitsee mielestään parhaan pallon. Pallon paikka merkitään ja sen omistaja lyö joukkueesta ensin. Sen jälkeen toinen pelaaja asettaa pallonsa samalle alustalle (raffi, väylä, este ym.) ja lyö palloaan. Pallo on asetettava 15 cm sisään merkitystä pallosta, eikä lähemmäs reikää. Jälleen valitaan paras pallo ja homma jatkuu, kunnes toinen joukkueen palloista on reiässä. Lyhyen (tap in) putin saa laittaa sisään pelin nopeuttamiseksi ja toinen pelaaja voi vielä yrittää pitkää puttia suoraan reikään. Puttilinjan takana SAA seistä!

HUOM! Voittajaparilta vaaditaan voimassa oleva EGA-tasoitus, jos EGA ei ole kummallakin pelaajalla voimassa palkinto siirtyy seuraavalle parille, joilla tämä voimassa.

Palkintojen jako ja arvonta St. Laurence Golfissa klubilla välittömästi kilpailun jälkeen. Arvontapalkinnot jaetaan ainoastaan paikalla oleville joukkueille.

Mikäli kilpailu jostain syystä jää kesken, kilpailutoimikunta päättää tulosten voimaantulon säännöistä. 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: