loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Syksy on ehtinyt jo pitkälle, muutoksia palveluissa ja aukioloajoissa.

Uutiset, lisätty 6 kuukautta sitten

Kaunis ja kuiva syksy on edennyt jo pitkälle, kuin varkain ovat päivät lyhentyneet ja marraskuu alkaa olemaan jo ovella. Pidemmän ajan sääennustetta katsellessa tule säätilakin muuttumaan viileämmäksi ja sateisemmaksi. Golfkauden osalta tämä tarkoittaa valitettavasti ehtoo puolta. Tästä johtuen tulemme lähiviikkoina supistamaan palveluita sekä aukioloaikoja huomattavasti.

  • Pyyhepalvelu pukuhuoneissa päättyy sunnuntaina 21.10, mutta pukuhuoneet ja saunat pidämme avoinna kenttien aukiolon mukaan.
  • Ravintolassa on tarjolla lounasta vielä tämän viikon ajan, kuten myös a la carte. Ravintola on siis avoinna vielä tämän viikon ajan.
  • Caddiemaster palvelee maanantaista 22.10. alkaen klo 9.45-16.00 joka päivä, niin kauan kun kenttiä pidetään avoinna.

 

Kentät ovat vielä hienossa kunnossa. Viheriöillä on tehty jo talvitöitä, mutta haitta on enemmän visuaalinen kuin peliin vaikuttava. Olosuhteet ilmastukselle olivat erinomaiset. Hiekkaa viheriöille ei ole levitetty.

Tulevina viikkoina tulemme sulkemaan jonkun yseistä kerrallaan kentänhoidolle, tarkemmat ohjeet pelaamiseen saatte viimeistään caddiemasterilta. Saattaa olla että pääsette pelaamaan jotakin semmoista kenttäyhdistelmää joka on sinulle ihan uusi tuttavuus.

 

Hill Side Golf & Country Club
Henkilökunta

 

img_1005


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: