loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Keskikesän juhla.

Ravintola, lisätty 9 kuukautta sitten

Keskikesän hetki on saavutettu vaikka tuntuu, ettei vielä ole oikein edes päästy vauhtiin. Ravintolan näkökulmasta alkukausi on kuitenkin ollut sangen lennokas, paljon yritystapahtumia ja suurena ponnistuksena Letas, josta selvittiin kunnialla. Oli mukavaa saada klubillemme tuulahdus keskieurooppalaista golfkulttuuria. 

Tästä onkin hyvä kääntää katseet kohti heinäkuun helteitä...toivotaan niitä ainakin. Heti juhannuksen jälkeisellä viikolla laajennamme Menuamme, listalle on tulossa mainioita herkkuja jo siellä olevien lisäksi. On salaatteja, klubileipää, tortilloja, talon pihviä, eikä tietenkään sovi unohtaa burgereita! Täysin uutena listalta paikan valoittavat pikkusuolaiset, aina ei siis tarvitse olla jättinälkä piipahtaakseen ravintolaan herkuttelemaan. 

Paljon on ajatuksia ja ideoita hautumassa vielä tälle kaudelle mm. teemaviikonloppuja heinäkuulle - niistä lisää tuonnempana. Nyt on aika kilistellä keskikesän juhlalle! Siispä mainion maukasta juhannusta!

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: