loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Aloita golf

Golf tarjoaa parhaimmillaan hauskoja hetkiä, rentoutumista luonnon äärellä, sopivaa kisailua ja mukavaa yhdessäoloa - tervetuloa nauttimaan golfista!

Golfin pelaaminen aloitetaan jotakuinkin seuraavasti:

 

Alkeiskurssi

Green Card-kurssilla opit golfin perusteet ammattilaisen opastamana. Kurssilla käydään läpi peruslyönnit, säännöt ja golfetiketti. Kurssin päätteeksi suoritat sääntö- ja pelikokeen, läpäistyäsi ne saat Green Cardin. Lue lisää Green Card kursseista
 
Green Card on osoitus siitä, että osaat pelata turvallisesti ja sujuvasti, ja tunnet tärkeimmät säännöt. Green Card on myös osavaatimus sille, että pääset pelaamaan useimmille golfkentille.

 

Green Card

Green Card on osoitus siitä, että osaat pelata turvallisesti ja sujuvasti, ja tunnet tärkeimmät säännöt. Alkeiskurssin päätteeksi nämä taidot testataan sääntö- ja pelikokeella. Green Card  on myös osavaatimus sille, että pääset pelaamaan useimmille golfkentille.

 

Jäsenyys

Useimmat golfkentät vaativat pelaajalta voimassa olevaa jäsenyyttä jossakin golfseurassa ja pitävät sitä pelaamisen edellytyksenä.

Hill Siden golfseura Hill Side Golf Club ry (HSGC) järjestää jäsenille lisäksi monenlaisia kilpailuja, opetusta ja tapahtumia.  Suomen Golfliiton alaisen seuran jäsenenä saat myös vakuutuksen kentällä tapahtuvien tapaturmien varalta ja pelitasoituksen 54.
Lisätietoja liittymisestä ja jäsenyydestä

 

Harjoittelu

Hill Sidessa on monipuoliset ja laajat harjoittelualueet, joita hyödyntämällä parannat peliäsi tehokkaasti ja hauskasti. Golf on paljolti tekniikkalaji, joten harjoittelu auttaa. Starttipassilla harjoittelet edullisemmin ja Pron tunneilla tehokkaammin.

Starttipassi on Hill Siden kurssilaisille kehitetty oma harjoittelupaketti, joka on edullinen paketti harjoitus- ja pelituotteista:

  • Koko kauden Par 3 –kentän pelioikeus (á 10 € / päivä)
  • Green Fee Valley-kentälle arkena (á 45 €)
  • 20 kpl rangepoletteja (á 2 €)
  • Chippi- ja puttigriinien sekä harjoitusbunkkereiden käyttö
  • Pakettihinta on vain 85 euroa - osta oma Starttipassisi Caddie Mastereilta.

 

Pelaaminen

Hill Sidessa on kaksi 18-väyläistä kenttää sekä 5-väyläinen Par 3 -kenttä. Hill Course on kentistä enemmän klubipelaamisen soveltuva hieman lyhyempien väylien johdosta. Uudempi 18-väyläisistä kentistä Valley Course on kilpakenttä, jossa pelataan Ladies European Tour Access Series -osakilpailu myös kuluvalla kaudella. LETAS on naisten euroopan kiertueen haastajakiertue ja kokoaa Hill Sideen toista sataa naisammattilaista elokuun lopulla.

Peliaikojen varaukset numerosta 020 7411 280

 

Pelaamisen vaihtoehdot Hill Sidessa:

  • Kertamaksulla pääset kaikille kolmelle kentälle, huomioi kuitenkin tasoitusrajat
  • Sarjakortilla kierroshinta on vielä edullisempi: voit valita 5 tai 10 pelikerran Valley Courselle.
  • Vuokrapelioikeudella pelaat koko kauden: mitä enemmän, sitä edullisemmin. Pelioikeus kahdelle 18-reikäiselle kentälle 890 euroa.
  • Vuokrapelioikeus on mahdollista vaihtaa myös 32-kerran sarjakortiksi, jolle voi nimetä 4 eri käyttäjää.
  • Ostamalla osakkeen saat pelioikeuden lisäksi paljon etuja, tarkemmat tiedot löytyvät kohdasta osakkaat.

 

Hill Siden henkilökunta opastaa mielellään golfin polullasi, jos mieleesi tulee mitä tahansa kysymyksiä golfiin liittyen.

 

TERVETULOA GOLFAAMAAN!