loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

HSGC ry:n kilpailutoiminta

Seura järjestää n. 20 kilpailua kauden aikana, joista osa on ainoastaan jäsenille suunnattuja sekä avoimia kilpailuja joihin kaikki voivat osallistua. Kotiseuranaan Hill Sidea pitävät voivat osallistua myös seuran mestaruuskilpailuihin joita ovat lyöntipelimestaruus, reikäpelimestaruus sekä ikäkausimestaruus.

 

Avoimet

Avoimia kilpailuita ovat suositut Kevät- ja Syyskunto Scramblet joissa pelataan kolmihenkisin joukkuein, Family Greensome jossa pariskunnat/perheenjäsenet muodostavat joukkueen.

Avoimissa kilpailuissa on myös Jore's Shoot'out jossa kierretään ensin karsintakierroksena tasoituksettomana lyöntipelinä Hill Course, jonka jälkeen 10 kerma pääsee jatkamaan Valley Courselle Shoot'outtia.

Vain naisille suunnattu Kukkulan Kuningatar on nimensä mukaisesti Hill Coursen valloitus-kilpailu. Heinäkuinen kilpailu on perinteisesti kerännyt lähikenttien parhaat pelaajat taistelemaan kruunusta.

 

EGA-tasoitus

Pelaajat, joiden tasoitus kauden lopussa perustui kolmeen tai vähempään tasoitustulokseen, menettävät ns. EGA:n aktiivisen tasoituksen. Kyseinen tasoitus muuttuu ei-aktiiviseksi. Tämä ei tarkoita tasoituksen poistumista vaan tasoitusta pidetään normaaliin tapaan yllä pelaajan ja seuran toimesta. Kyseisellä ei-aktiivisella tasoituksella voi osallistua kilpailuihin, mutta HCP-sarjassa pelaaja ei voi saada palkintoa. Ei-aktiivisen tasoitus muuttuu aktiiviseksi, kun pelaaja on palauttanut kolme tasoituskelpoisten edellytysten vallitessa pelattua tulosta tänä vuonna.

Kilpailujen lähtö- sekä tulosluetteloissa tämä ei-aktiivinen tasoitus näkyy !-merkkinä tasoituksen perässä.

 

Sisäiset

Seuran jäsenille tarkoitetut kilpailut ovat yleensä hieman rennompia koko perheen tapahtumia tai esimerkiksi kovakuntoisille golfareille suunnattu Marathon, jossa kierretään neljä kertaa 18-reikää saman päivän aikana. Seuran mestaruuskisoissa voivat ilmeet olla tiukempiakin, mutta kisa on silloinkin rehtiä ja reipasta.

Kauden perinteisesti avaa Avajaiskisa jossa nähdään kuinka swingi on talvehtinut.

 

Lisätietoa kesän kilpailuista löytyy kilpailukalenterista sekä vuosikirjasta.

Kilpailutoimikunta