loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kausikilpailut


2020 Eclectic on koko kauden kestävä koitos, jossa pelaaja hakee omaa parasta tulostaan jokaiselle väylälle. Jokainen kierros on mahdollisuus parantaa kauden eclectic-tulostasi.

 

Koitos alkaa kentän avauduttua ja päättyy viikko ennen kentän joko sulkeutumista tai päättäjäisjuhlaa, riippuen siitä kumpi raja tulee ensimmäisenä vastaan. 

 

Kilpailunjohtajana on Matti Kokkinen.

 

Tulokset syötetään omatoimisesti alkeelliselle lomakkeelle. Kirjoita nimesi etunimi - sukunimi muodossa. Merkitse tulokset sille kentälle, jonka olet pelannut. Osallistuaksesi kisaan edellytetään vähintään 9 reiän kierrosta. Viimeiseksi klikkaa painiketta "LATAA". 

Tulosten syöttämiseen: Eclectic_2020_kierrosten syöttöllinkki

 

Eclectic2020 alkaa, kun kenttä avautuu talven jälkeen ja jatkuu siihen asti kuin kenttä on auki. 

 

lopputulokset_eclectic_2019

 

Kisa päättyi 20.10.2019.

 

Keskinäinen järjestys taulukossa ratkeaa kaikkien väylien yhteistuloksen perusteella. Jos tilanne on tasan järjestys säätyy Valleyn 18 reiän tai jos niidenkin tulos on sama niin viimeisen 9 reiän perusteella. Jos kaikilta väyliltä ei ole tulosta, keskinäinen järjestys määräytyy em. perustein ja lisäksi otetaan huomioon, kuinka paljon on tuloksettomia väyliä.