loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kenttien avaamisesta

Kentänhoito, lisätty 3 vuotta sitten

Talvi 2016-2017 oli heinän kannalta pahin mahdollinen miesmuistiin ja meidänkin kenttä sai siitä valitettavasti oman osansa. Täysin emme vielä voi olla varmoja tuhojen laajuudesta, mutta pahimmilta viheriöiltä otetut koepalat ovat ainakin osittain kuolleet jääpoltteeseen. Hillin takaysillä on vielä talvi väylillä 14 ja 15, joten avaamme ensimmäisenä todennäköisesti Valleyn. Avaaminen tapahtuu aikaisintaan ensi viikolla, koska loppuviikoksi on luvattu jopa mahdollisesti lumisateita eli maltetaan vielä hetki.

Valleyn viheriöistä talvituhoista ovat kärsineet pahiten viheriöt 1 ja 2 sekä mekaanisen jäänpoiston johdosta (ilmastusreikiä) viheriöt 13, 14 sekä 15. Hillin viheriöistä 1 ja 3 ovat kärsineet jääpoltteesta pahiten ja näillä viheriöillä joudumme mahdollisesti turvautumaan tilapäisiin viheriöihin, ainakin hetkeksi aikaa.

Jääpoltetta on myöskin väylillä aivan varmasti, mutta siellä selvitään toki siirtosäännöllä.

Keliennuste lupailee siis 2.4 sunnuntaista eteenpäin jo hivenen lämpimämpää keliä, joten koetetaan saada Valley auki ensi viikon alkupuolella. Ilmoitamme asiasta välittömästi kun avauspäivä varmistuu.

Ymmärrystä toivoen,

Kentänhoito

 

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: