loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kentänhoidon kuulumisia

Kentänhoito, lisätty 2 vuotta sitten

Tänään saimme myös Hillin puolen avattua, mutta muutamia huomioita asiaan liittyen. Hillin viheriöt eivät valitettavasti talvehtineet lähellekään niin hyvin kuin Valleyn. Kentällä on kaksi talviviheriötä eli 1 ja 7. Molemmat viheriöt on tehohoidettu, kylvetty ja piilotettu harson alle. Lisäksi Hillin 2. viheriön oikea reuna on romahtanut pahasti, joten siellä on syytä suureen varovaisuuteen, jottei tule loukkaantumisia. Viheriön reunassa kulkee lippusiima ja lisäksi siellä on pallo-onki pallojen noukkimista varten. Maalaan alueen huomenna korjauksenalaiseksi ja teen viheriön eteen dropzonen.

Kauttaaltaan kenttä on talvehtinut huomattavasti edellistä kautta paremmin, nyt vaan toivotaan ja odotetaan kelien lämpiämistä! Golfautot saataneen vappuviikolla käyttöön, siitä infoa vielä tarkemmin.

Kevätterveisin,

Tommi

 

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: