loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Seniorit tienraivaajina

Seniorit, lisätty 2 viikkoa sitten

Hill Siden pelikausi alkoi keskiviikkona 25.3. klo 13.00, kun Valley Course avattiin. Muutamia innokkaita pelaajia olikin jo kerääntynyt Muksulan tienoille odottelemaan omaa pelivuoroaan. Toiminta oli kaikin puolin valtakunnallisten ohjeiden mukaista: käytettiin ainoastaan omia kärryjä tai kannettiin bägiä, pidettiin sopivaa turvaväliä ja kättelyt korvattiin ex-kapteeni Timon lanseeraamalla mailankolautuksella (2 mailanmittaa).

 

Kuten aina, seniorit olivat liikkeellä ensimmäisinä ja nuoremmat sitten jälkijunassa. Kenttä oli ajankohtaan nähden erinomaisessa kunnossa: lätäköitä ei ollut missään ja viheriöt olivat nurmessa. Kun Hill Course avataan perjantaina, pääsemme arvioimaan myös sen kevätkunnon.

 

Koronavirusepidemia vaanii myös golfkentillä, minkä takia meidän kaikkien golfareiden on noudatettava annettuja määräyksiä ja ohjeita. Sen lisäksi epidemia vaikuttaa golfkauden tapahtumiin tavalla, jota ei vielä pysty ennakoimaan. Seniorien ensimmäinen tapahtuma olisi  perinteinen avausilta, joka on suunniteltu pidettäväksi torstaina 23.4. klo 17.30, mutta katsotaanpa, miten sen kanssa lopulta käy. Sama pätee ensimmäiseen seniorien kuukausikilpailuun torstaina 7.5.

 

Senioritoimikunnan uusi kokoonpano ja toimintasuunnitelma on julkistettu Hill Siden pääsivulla kohdassa JÄSENET/ Seniorit. Katsokaapa sieltä, mitä tälle uhanalaiselle kaudelle on suunniteltu ja mistä asioista on tarkoitus keskustella avausillassa.

 

Nähdään kentillä, toistaiseksi ilman poskisuudelmia.

Jukka

 

Alla olevassa kuvassa seuran M60-mestari avaa Valley Coursen väylän 1.

avaus2020_jpr


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: