loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Erään ennusteen mukaan

EVP, lisätty 3 viikkoa sitten

Nostredamus aikoinen ja Delfoin oraakkeli jo paljon sitäkin aikaisemmin, omasivat ennustamistehtävän. Ehkä voi puhua jopa lahjasta. Delfoissa oli erään teorian mukaan kyse siitä, että ennustajan "toimisto" sijaitsi paikaassa, jossa kaasut johdattivat ennustajan transsiin tai vastavaan tilaan.

 

Golfarille - ainakin lähipiirin havaintojen perusteella - transsi on toinen luonto. Peli kiehtoo ja houkuttelee yhä uudelleen raavaankin miehen kevään hempeän vihreän värin helmaan tätä oivallista peliä pelaamaan. Joskus olen kuulut jonkun arvioivan, että golf on rasite, joka on luotu nöyryyttämään pelaajaa. Voipa olla niinkin - ei haittaa ainakaan minua. Nöyryys on hyvä ominaisuus - sille on usein käyttöä ja vielä enemmän sille, että on pakko oppia antamaan omat erheet itselleen anteeksi. Golfarin maturiteettia voi hyvin mitata sillä, mikä on pelaajan mielestä erheen tai virheen syy. Kypsällä (tai kypsyneellä) golfarilla ei ole enää tarvetta syyttää erheistä muita, vaan syyn voi myöntää olevan kengänpohjien ja lippalakin välillä (ja jos lakki on kateissa niin ylärajoittimena lienee kiire (se kiireestä kantapäähän sanonnan yläreuna).

 

Ja varsinainen asia on tällä kerralla se, että erään luotettavanakin pidetyn ennusteen mukaan pääsemme pelaamaan kentällemme 99 päivän kuluttua.  


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: