loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Pidämme pintamme

EVP, lisätty 2 kuukautta sitten

Tänään ilmestyi golflehti. Se, ettei lehteä ole kannettu vielä ehkä kotiin asti, johtuneen työmarkkinoiden tuplabogeystä. Lehden pääsee lukemaan esim. osoitteesta www.golf.fi.

 

Lehdessä on totuttuun tapaa erilaisia juttuja ja opastusta golfiin liittyen. Mielenkiintoista antia on myös kenttäranking. Hillimme on sijalle 45 (2017  / 44) ja Valley 79 (2017 / 66). Valley taisi ottaa hiukan takapakkia viheriöiden 5 ja 12 viipyilleestä ruohomatosta. Itse olen sitä mieltä, että kenttämme ansaitsevat paremmat sijaluvut, kun vertaan meidän kenttiämme lähempänä kärkeä oleviin. Toki koen omat kenttämme erinomaisen mukaviksi ja joinakin päivinä todella haastaviksikin. 

 

Kenttiä on luettelossa kaikkiaan 100. Syystä tai toisesta ihan kaikki kentät eivät taida olla mukana näissä listauksissa.

 

Niin tai näin. Me pidämme pintamme.  Olen vakuuttunut siitä, että mitä useamman golfkaverimme tuomme kentillemme pelaamaan, sitä paremman sijaluvun saavutamme. Siinä meille yhteistä työsarkaa.

 

PS.

Tänään tuntui siltä, että iltapäivän neljältä tuli jo pimeä. Tunnustaudun vahvasti kesäajan kannattajaksi. Valoisammat illat ovat ainakin minulle mieluisampia kuin aikaisempi auringonnousu näin talvellakin.

 

PPS

Tarkka tänään 149.

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: