loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

ECLECTIC 2019

EVP, lisätty 3 kuukautta sitten

En enää muista monesko vuosi tämä eclectic-kisassa olikaan. Kausi alkoi Ladykapteenimme ensimmäisellä kierroksella 17.4.-19 ja päättyi Otto V:n kierrokseen17.10. Eclectic-kierroksi kertyi seitsemän kuukauden ja yhden päivän ajalta. Kuten aikaisemminkin, syyskuun lopussa ja lokakuun alussa uusia huippusuorituksia ei enää kirjautunut päivittäin. 

 

Kaikkiaan kisakierroksia tallentui 479. Näistä Hillin puolella 286 ja Valleyllä 193. Ladyt kirjasivat 68 kierrosta ja herrat 411. Selvitimme kentät 106 lyönnillä (PAR olisi 144  - eli 38 alle = Vallyein 5:lla par, birkku kaikilla muilla väylillä ja kahdella eagle).

 

Ladyssä Champion on Anne Paakki ja herrain puolella tasatuloksella Kimmo Salo ja Tomi Lund. Tässä yhteydessä eclectic-toimikunta (minä itse) toteaa, että en kaudella keskinäinen paremmuus ratkeaa tasatilanteessa Valleyn tuloksen perusteella, jos sekin on tasan (kuten tänä vuonna) niin Valleyn 9 viimeisen väylän perusteella, jos sekin on tasan (kuten tänä vuonna), ratkotaan paremmuus Valleyn 6 viimeisen väylän perusteella (ja tällä säännöllä Tomi olisi nyt Champion) ja jos sekin olisi tasan niin kolmen viimeisen väylän perusteella ja jos nekin ovat tasan, niin Valleyn viimeisen väylänperusteella. Ja jos sekin on tasan, voittaja on hän, jolla on enemmän eagleja, ja jos nekin ovat tasan Champion on hän jolla on enemmän albatrosseja. 

 

 Melko selkeää, eikö totta. Minulla on nyt koko talvi aikaa koodata muutosta eo. yksinkertaistetun laskentamallin mukaiseksi eclectic-taulukkoon. 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: