loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Päivät eivät ole veljeksiä

EVP, lisätty 3 kuukautta sitten

Eilen oli vanhanajan kesäpäivä - lämpötila +14 ja tuuli pohjoisessa - kylmää kyytiä. Tänään hieno lämmin kesäpäivä. Eihän ne veljeksiä ole -  päivät.

 

Nuoruuden vuosina muistan, että pelasimme Hillin nopeilla viheriöillä vain mestaruuskisa viikonlopun. Ennen sitä viheriöt olivat hitaat - no kaikkihan on suhteellista. Nyt pelaamma vielä hitaammilla viheriöillä. Vieno toiveeni on, että saisimme hiukan lisää nopeutta, nyt kun kuutonenkin alkaa olla kunnossa. 

 

Nopeuden nosto johtaa väistämättä siihen, että Hillin 5:lla lipulle jää paikkoja vain etureunaan ja takana oikealla olevalle tasanteelle. Toinen haastava viheriö on nro 7, jossa paikkoja on vain oikeassa reunasssa. Tämä tilanne meillä on seiskalla jo nykyisillä nopeuksilla eli siihen ei tule muutosta. Muilla viheriöillä ei minun ymmärrykseni mukaan lipunpaikat lopu, mutta lähipelihaasteet kyllä kasvavat nopeuden noustessa  jos nyt eivät ihan toiseen potenssiin, niin selvästi kuitenkin. Mikähän on stimppi nyt - veikkaan 5...6 välille. En huomannut tänään katsoa mitä 1:llä oleva taulu kertoi.

 

En pitäisi huonona ajatuksena nostaa Hillin vauhteja. Valleyn puolella eletään SM-reikäpelimestaruuskisojen ehdoilla.


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: