loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Early Birdie sunnuntaina 16.6. vähän ennen neljää

EVP, lisätty 2 kuukautta sitten

Early Birdie pelataan anivarhaisella suununtaina 16.6. - Klubille kokoonnutaan puoli neljän maissa aamusella - ja kun ryhmät ovat  selvät ja tuloskortit jaettu siirtyy kukin ryhmä aloitusväylänsä tiille. Ensimmäiset pallot nousevat ilmaan samaan aikaan nousevan auringon kanssa. Tarkemmat nuotit kilpailukalenterissa olevasta kutsusta.

 

Kisaan pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Kisamaksu on 10 euroa.  Sen lisäksi pelaajalla pitää olla kausipelioikeus tai käyttää yhden kierroksen 10-kortiltaan tai maksaa greenfeen.

 

Kisan jälkeen on tarjolla aamukahvit ja palkintojen jako. Maalissa ollaan seitsemän jälkeen mutta ennen kahdeksaa - ja koko päivä on meillä veilä edessä.

 

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 12.6. ja ryhmät arvotaan torstaina. Ilmoittautua voit soittamalla HillSideen 020 7411 280 - jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailunjohtajan kautta.

 

PS
Tämänhetkisen ennusteen mukaan lauantain ja sunnuntain välillä on lämmin yö ja aurinko nousee puolipilviselle taivaalle. Tuulta on 1 metri sekunnissa. LÄHDE yr.no


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: