loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Kentänhoidon tärkeä tiedotus!

Kentänhoito, lisätty 1 vuosi sitten

Huomenna ei Hillille aamulähtöjä, johtuen viheriöiden ilmastuksesta eli jos tulet pelaamaan ennen ajanvarauksen alkua niin Valleyllelle sitten. Viheriöt ilmastetaan hyvin ohuella umpitapilla ja jyrätään sen jälkeen kahteen kertaan. Ilmastus on viheriöiden kunnon kannalta välttämätön, mutta vaikutus pelattavuuteen tulee olemaan olematon. Jos nyt joku kuitenkin eksyy ja haluaa väkisin hillin puolta pelata, niin jätätte vaan sitten ilmastoinnin alla olevan viheriön pelaamatta, kone ei väistä! Valleyn viheriöille teemme saman toimenpiteen ensiviikon alussa.

Perjantaina on sitten Rangen huoltopäivä pitäen sisällään teealueen leikkuun, rangen väylänleikkuun, rangen karheikkojen leikkuun sekä käytetyn etuosan kylvö+hiekoitus+verkotus. Lisäksi lannoitamme rangen "väyläosuuden". Työ kestää arviolta klo 7-11. Pahoittelemme häiriötä!

Viheriöillä leikkuukorkeus on tiputettu kesäasentoon eli 3,5mm ja tänään Hillillä Sydängolfia pelattiin 9 jalan stimpillä (275 cm), joka riittäisi jo golfliiton arvokisojen nopeudeksi! Valleyllä aloitetaan viheriöiden trimmaus ensi lauantain mid-karsintaan ja tavoitenopeus viheriöille on n. 10 jalkaa eli n. 305 cm stimpmeter-lukema.

Terveisin,

Kentänhoito

 

 

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: