loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Varmuuden vuoksi (HIO vakuutus)

EVP, lisätty 2 kuukautta sitten

Eilinen Kimmo holari on siitä poikkeuksellinen, että näkemässä oli varmaankin kolmisenkymmentä golfaria. Itse suoritus oli oivallinen. Rauhallinen ja päättäväinen alkuasento - sujuva backswing - naseva osuma palloon - kaunis lentokaari, pallo laskeutui noin 6 metrin päähän lipusta yläpuolelle - kevyt spinni jarrutti sen menoa, alkoi näyttää siltä, että nyt ollaan lähellä hole in one suoritus - melkein kuin dressman mainoksissa ajan kulku hidastui pallon lähestyessä kuppia - ja sinne se meni. Hurraukset kuuluivat varmasti Vihdin kirkolle asti.

Kimmolle itselleen tämä on jo tuttu juttu, sillä kyseessä oli jo toinen ässä. Onnittelut vielä kerran ja erityistä kunniaa siitä, että peli pysyi kohtuudella kasassa vielä HIOn jälkeenkin.

Kisan jälkeen Kimmo tyhjensi klubin kuohuviinivaraston ja tähän liittyy otsikko "Varmuuden vuoksi". Aikoinaan golfliiton vakuutukseen sisältyi myös HIO -osuus. Tämä ominaisuus poistui jo pari vuotta sitten. Sen sijaan markkoinoilla on henkilökohtainen HIO -vakuutus, joka korvaa kohtuullisen tarjoilun välittömästi kierroksen jälkeen klubilla. Siinä oiva lahjaidea ihmisille, joilla on jo kaikkea. Hintaa vakuutuksella on yhtiöstä riippuen 0 - 30 € ja enimmäissumma, joka korvattan vaihtelee 150€ - 555€ (nämä nopealla skannauksella). Vakuutettu maksaa laskun klubilla itse ja toimittaa sen vakuutusyhtiöön.

Hauska yksityiskohta vakuutuksessa on se, että holarista tehdään vahinkoilmoitus.

 

 

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: